Training & opleiding zodat u zelf aan de slag kunt

U bent zeer afhankelijk van uw medewerkers voor het leveren van professionele en veilige diensten. Doelgericht investeren in uw mensen leidt tot binding met uw organisatie en daarmee de borging van continuïteit, kwaliteit en veiligheid. Wij kunnen u helpen bij het vergroten van de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Dit doen we onder andere door het verzorgen van specifieke workshops op het gebied van; risicoanalyse en on the job training.

Workshop prospectieve risicoanalyse

Zijn de verantwoordelijken binnen uw organisatie in staat om risicovolle processen en risicodomeinen in kaart te brengen? In de workshop prospectieve risicoanalyse trainen we uw medewerkers om deze risicovolle processen en risicodomeinen methodisch te analyseren. Wilt u meteen resultaat? Dan is de workshop prospectieve risicoanalyse zeker iets voor u.

Workshop retrospectieve risicoanalyse

Bent u op zoek naar een systematische aanpak voor een grondige analyse van oorzaken van calamiteiten, incidenten en afwijkingen? Wilt u weten hoe u over de geleerde lessen kunt communiceren? Dan bent u bij deze workshop aan het juiste adres.

Workshop integraal risicomanagement

In deze workshop wordt de noodzaak van integraal risicomanagement nader toegelicht. Zowel het risicomanagementproces als de randvoorwaarden voor de succesvolle implementatie van integraal risicomanagement (cultuur, structuur, competenties en techniek) komen uitgebreid aan de orde.

Workshop sturen met indicatoren

Wilt u een interactieve workshop voor staf en management om optimaal te werken met risicomanagementindicatoren? Na deze sessie hebben alle deelnemers kennis en inzicht over hoe te sturen aan de hand van indicatoren.

On the job training en coaching

Met risicomanagement en risicoanalyses aan de slag binnen uw functie? Of juist met risicogericht auditen? Wij maken een programma op maat om u voor te bereiden op uw rol.

Management development

Wilt u de risicomanagement competenties van uw managers naar een hoger niveau brengen? Op basis van uw wensen stellen we een op maat ontwikkelprogramma op om managers te ondersteunen in hun rol.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over:Of twijfelt u welke workshop/training het beste bij u past?, laat het ons dan weten.